Příprava na přechod na nový web

17.06.2019 21:21

Vážení bratři a sestry,

náš partner Webnode, který poskytuje hosting našemu webu, přešel před dvěma roky na novou moderní verzi tvorby webů. Verze z původním editorem se stává zastralou, což se projevuje při editaci webu, kde již moderní a aktualizované prohlížeče nereagují tak jak v minulosti. Proto jsme se rozhodli přejít na novou moderní verzi našeho webu. 

Co to bude obnášet. Tak za prvé to poznáte na zmenšujícím se obsahu tohoto webu, protože chceme přejít do bezplatné verze a ta obnáší mnohem méně místa na disku serveru Webnode. Na tomto webu chceme ponechat jen rubriky "zprávy" a "akce župy", (pokud se ovšem vejdeme do bezplatné velikosti dat) které již nebudou po zahájení provozu nového webu na tomto webu dále editovány. 

Předplacené premiové služby i doména www.orelzupasedlakova budou přesunuty na nový web, který je již téměř hotov. Tento web bude pokračovat pod doménou webnode.cz. Jelikož nejde celý obsah tohoto webu přesunout na web nový, musel se obsah těchto stránek ručně překopírovávat a přepisovat, kromě výše uvedených rubrik "zprávy" a "akce župy". Bylo by to kolem 200 článků. Proto se je budeme snažit zachovat v co největším obsahu na původním webu. Je také možné, že dojde k změně šablony tohoto webu za šablonu, která nespadá do placené verze. O dalším vývoji vás budu informovat. Jen bych ještě doplnil, že celý původní web se všemi soubory byl stažen jako záloha pro archivaci a případné využití na novém vebu.

Zdař Bůh !

Jiří Peš - administrátor webu